Seremban 2 oleh

Tak jadi ejen hartanah pun boleh dapat insentif.
Anda hanya perlu refer rakan anda pada kami.

Jika 10 rakan anda yang beli, kami bayar anda RM10,000. Best kan..

Mana nak dapat lagi rumah yang berharga dari RM250,000 sekarang ni?

Ramai yang mampu miliki dengan harganya. Memang mampu dimiliki dengan tiada deposit dan dapat pulangan wang tunai! Sudah pasti peluang anda untuk menarik rakan-rakan anda untuk beli juga sangat besar.

Bestnya ada duit,bestnya boleh kahwin.

Apa yang perlu anda buat? Hanya ikut 3 langkah ini.

Daftar

Bawa rakan anda

Kami bayar

Langkah 1 Daftarkan nama sebagai referral kami di bawah.
Langkah 2 Bawa rakan anda ke rumah contoh Safira @ Galeri Jualan IJM Land Seremban 2. Pembantu jualan IJM Land akan berikan semua penerangan sehingga semua urusan dan proses pembelian.
Langkah 3 Bila rakan anda beli, anda akan dapat insentif RM1,000.

Mudah je kan.
Beratus ribu orang di luar sana yang sedang mencari rumah yang mampu dimiliki. Mungkin ini rumah yang mereka cari-cari. Kami beri peluang kepada anda bersama kami dalam program ini. Anda tak mau ambil peluang ni, percayalah, orang lain akan ambil. Oleh itu, jangan bertangguh, daftar sekarang juga sebagai referral kami secara PERCUMA. Isi maklumat diri anda di bawah:

I have read and understood the terms of the Privacy Notice and consent to the processing of my Personal Data as described in the notice.
Saya telah membaca dan memahami terma-terma Notis Privasi dan memberi keizinan kepada pemprosesan Data Peribadi saya seperti yang dinyatakan.